Frank Sinatra ‎– My Way


Stokta Yok !

Plak Kapağı : VG+

Plak Durumu : VG-

Reprise 1969 UK

A1 Watch What Happens 2:17
A2 Didn't We 2:55
A3 Hallelujah, I Love Her So 2:47
A4 Yesterday 3:30
A5 All My Tomorrows 4:35
B1 My Way 4:35
B2 A Day In The Life Of A Fool ((Mahna De Carnival)) 3:00
B3 For Once In My Life 2:50
B4 If You Go Away 3:30
B5 Mrs. Robinson 2:55