Gene Krupa, His Orchestra And Anita O'Day Featuring Roy Eldridge ‎(2xLP)


Stokta Yok !

Plak Kapağı : VG+

Plak Durumu : VG+

CBS 1974 Netherlands

A1 Opus#1
A2 Georgia, On My Mind
A3 Stop, The Red Light`S On
A4 Green Eyes
A5 Slow Down
B1 Tea For Two
B2 Harriet
B3 Chickery Chick
B4 In The Middle Of May
B5 Thanks For The Boogie Ride
C1 Just A Little Bit South Of North Carolina
C2 That Feeling In The Moonlight
C3 The Walls Keep Talking
C4 Let Me Off Uptown
C5 That`S What You Think
D1 Massachusetts
D2 Murder, He Says
D3 Skylark
D4 Boogie Blues
D5 Bolero At The Savoy